Home / Krönikor / KRÖNIKA: Hur glada blir blir de när Åkesson dör?
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy
Film:
Star Trek
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy Film: Star Trek

KRÖNIKA: Hur glada blir blir de när Åkesson dör?

Jimmie Åkesson har sjukskrivits på grund av utbrändhet. Det tog inte många minuter förrän ”de goda” satte igång ett mobbardrev utan dess like. De häcklar och hånar Åkesson till den grad att jag blir mörkrädd – om de gladeligen sparkar på en människa som ligger ner, hur glada kommer de då inte att bli om Åkesson dör – eller dödas?

 

I Sverige är det ”värdegrund” som gäller, sakta har detta förrädiska lilla ord smugit sig in och lagt sig som ett täcke över allting. Det är viktigt att ha rätt värdegrund och alla måste följa den. Men vad denna enda värdegrund egentligen går ut på kan ingen redogöra för. Det blir mest en massa svammel om alla människors lika värde.

I dag har det med all önskvärd tydlighet visat sig att värdegrundsmantrat är falskt. Ingen kan längre tvivla på att Åkessons mobbare inte tillskriver honom (eller andra sverigedemokrater för den delen) samma människovärde som andra. Den svenska värdegrunden är med andra ord bara en ursäkt för vänstermänniskor att öppet få uppföra sig som totalitära svin.

 

Journalistförbundet vill utesluta oss på Dispatch från förbundet, till sin hjälp tar man värdegrunden. Godhetseliten mobbar, häcklar och hånar SDs partiledare – en person som redan står under ständig polisbevakning – och rättfärdigar det med den heliga värdegrunden.

En normal och rationell person med hyfs och moral inser snabbt att den svenska värdegrunden inte alls handlar om allas lika värde. Den är snarare ett system för att just skilja ut och separera människor. Apartheidtiden hade sin egen värdegrund, ett tankesystem för att skilja en utvald elit från alla andra. Till och med Islamiska Staten har sin värdegrund, vars enda syfte är att skilja dem från andra.

I George Orwells bok Djurfarmen hette det: ”Alla djur är jämställdamen vissa djur är mer jämställda än andra.”

 

När majoriteten av människorna i ett land ansluter sig till en och samma värdegrund öppnar de samtidigt för förföljelse och hat av dem som ställer sig utanför. Som vill tänka själva, och som ogillar att marschera i takt med massan. Vi är många som har sett det länge – inte minst alla de som för en månad sedan röstade på Sverigedemokraterna och gav Åkessons parti fantastiska 13 procent.

Det förvånar mig inte alls att Åkesson har bränt ut sig. I flera år har medierna och politikerna gett sig på honom – ingen lögn har varit för grov för att utslungas. Och de har inte bara gett sig på Sverigedemokraternas politik, ännu oftare har de attackerat Åkessons egen person. Till och med när han blev far till lille Nils, spottade ”de goda” på honom på Twitter.

Allt i den heliga värdegrundens namn.

 

Den osmakliga godhetseliten har nu spottat och hånat Sverigedemokraternas partiledare så länge att han hamnar i en situation jag själv varit i. Utbränd

 

Fredrik Virtanen på Aftonbladet, komikern Özz Nujen och många andra försitter inte ett tillfälle att tala om hur goda de är, att de har empati och stora hjärtan. Med sina Twitter-kommentarer i dag har de visat för alla vilka lögnare de är.

Det fanns en annan grupp människor som tänkte precis som de gör. De kallade sig nazister och var totalitära jävla svin.

Nazisterna hade också en värdegrund som gav tillät dem att mobba, håna och mörda människor. Virtanen och Özz gör likadant – baserat på sin värdegrund.

 

Svenska folk, det är dags att vakna nu! Att inse att samma farliga mekanismer är igång i Europa igen – och det är inte Åkesson & Co som står för det galna totalitära. Det är alla de människor som pratar om godhet och värdegrund.

Deras hat på sociala forum kommer ge SD ännu fler röster, fler och fler kommer inse att det inte är SD som är problemet, utan värdegrundsfanatikerna. De som inte tål att någon sticker ut utan beter sig som om de var tillbaka på skolgården i full färd med att sparka på den fula killen eller den tjocka tjejen. Och som det alltid fungerar på skolgården kommer även en växande skara människor att stå runt omkring dem och beundra de tuffa mobbarna.

Den svenska värdegrunden är inget annat än förtäckt ondska. Snart kommer du själv att sorteras ut om du inte följer värdegrunden. Och när de väl har satt klorna i dig är det för sent att protestera. Det är nu du bör reagera.

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

jesusblack

Vänsterns identitära raskrig

Jag är antiteist och hamnar allt oftare i diskussioner där jag märkligt nog tar kyrkan och tron i försvar. Det kan tyckas märkligt. Men för mig handlar ...

Faksimil SVT Black

Klipper vi i värdegrundens namn – klipper vi snart oss själva!

Kulturrevolutionen kanske inte betyder så mycket för de flesta människor då de kanske har dålig kännedom om just det. På samma sätt som de har obefintliga ...