Home / Krönikor / KRÖNIKA: Om du protesterar är du islamofob
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy
Film:
Star Trek
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy Film: Star Trek

KRÖNIKA: Om du protesterar är du islamofob

Om du som vår chefredaktör Lars Hedegaard har fräckheten att protestera över att en muslim försökt mörda dig, är du enligt svenska medier och antirasistiska ”experter” både rasist och islamofob.  Syftet är att tysta dig, för det hela är trams och nonsens. Muslimer är ingen ras och även om du är en idiot har du rätt att kritisera religion.

De som i dag anser sig vara de goda har helt tappat sin moraliska kompass, frågan är om de ens har haft någon. De ser mellan fingrarna på islamisternas våld och mördande och menar att muslimer är offer. De menar att islamisterna gör motstånd, att de slår uppåt – de har analyserat läget och menar att det rör sig om klasskamp.

Dessutom ignorerar de det våld som kommer ur deras egna rörelser, även detta kallas ”motstånd och kamp”. De ser våldet som en nödvändighet. De vurmar och brinner för kommunismen, vars historia är blodig och våldsam. De menar på fullaste allvar att kommunism aldrig dödat – det var bara enskilda människor som missuppfattade ideologin som stod för dödandet.

 

Så vad är det deras idoler Che Guevara, Stalin och Mao missuppfattade?  Kommunismen har långt över 100 miljoner mördade människor på sitt samvete, och i Sverige är du enligt många journalister, en hittepå-historiker och nazist om du inte hyllar detta. Du är inte en människa med en korrekt värdegrund, menar de. Låt mig stanna upp här och konstatera: Man har varken god eller korrekt värdegrund om man hyllar folkmord – inte ens när dessa utförs i socialismens/kommunismens namn.

Själv anser jag att klasskamp är förlegat, och hör hemma i det tidiga 1900-talet. Men att påstå att huvudavskärningar är klasskamp är inte bara osmakligt, det är oärligt och kunskapsföraktande och bara totalt historielösa eller direkt lögnaktiga individer kläcker ur sig sådana dumheter.

 

 

Islamiska Staten, IS, gör det exakt som Muhammed gjorde: Skövlade, krigade, dödade och tvångskonverterade människor. Alla behövde inte nödvändigtvis bli muslimer, men alla människor skulle underställas sharialag. Möjligen kan de ha en poäng i att Koranen aldrig har spridits med svärdet, men det är bara ordtrixande eftersom sharian och den islamiska doktrinen absolut spridits med svärdet eller med slöa knivar. Muhammeds efterföljare följer slaviskt sin profet och deras slutmål är att hela världen ska ligga under islamisk flagg. Detta är inte någon högerkonspiration eller rasistisk fantasi – det är på riktigt. Denna framtids(mar)dröm är beskriven i Koranen, sharia och andra texter ur islam. Det är bara att läsa på.

 

 

I över 1400 år har arabernas ide om världsherravälde infekterat världen. Ja, jag menar verkligen infekterat. Islam är ingen religion, precis som kommunism och nazism är denna ideologi ett system för hela samhället och alla människor. Många muslimer är lika övertygade om sin överhet som nazisterna ”visste” att de var övermänniskor.  Det är detta IS visar när de håller upp avsågade huvuden. Det är detta man visar när man får kvinnor att bära hijab. Den muslimska huvudduken är inget annat än en uniform, och den har inte ett smack med andlighet eller religion att göra.

Den som påstår att islam är en religion och i princip likadan som kristendomen, är en lögnare. Det tar inte många minuters islamstudier innan man inser vad islam är.

 

 

Men det finns ju moderata muslimer som tror på Allah? Ja, det gör det. Men de är antingen grundlurade eller så har de hittat på en helt egen tolkning av islam, som kanske kan falla in under begreppet andlighet. Det är just dessa människor IS skär halsen av.

Vi måste börja se saker och ting för vad de är. Vi måste börja vara hederliga.  Det är inte en rasistisk attack mot alla muslimer att visa sin avsky för IS eller för de föräldrar som dräper sina barn i hederns namn.  Det är inte ens rasism att säga nej till slöja i det allmänna rummet i Sverige.

 

 

Vi lever i det stora hyckleriets tid. Vi ser exakt samma mekanismer och hycklande som fick nazismen att växa sig stor på 1930-talet. Den gången valde många människor att se bort från nazisternas grymheter mot judar, romer och andra grupper.  Exakt samma sak ser vi i dag. Det heter bara inte nazism och utövarna klär sig inte i uniform. Nu heter nazismen ”värdegrund” och den som inte rättar in sig i ledet får höra nycklarna till celldörren rassla.

Det vi upplever nu från svenska myndigheter och vänsterns våldsgrupper är precis samma sortering av människor som nazisterna ägnade sig åt. Rensningen har redan börjat i form av avskedanden från arbeten och uteslutningar från föreningar.

Ingen kan påstå att de inte vet vad resultatet blir. Var och en är ansvarig för sina egna handlingar – inför sina medmänniskor och kommande generationer.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

jesusblack

Vänsterns identitära raskrig

Jag är antiteist och hamnar allt oftare i diskussioner där jag märkligt nog tar kyrkan och tron i försvar. Det kan tyckas märkligt. Men för mig handlar ...

Faksimil SVT Black

Klipper vi i värdegrundens namn – klipper vi snart oss själva!

Kulturrevolutionen kanske inte betyder så mycket för de flesta människor då de kanske har dålig kännedom om just det. På samma sätt som de har obefintliga ...