Home / Krönikor / KRÖNIKA: 10 000 tyska bögar och 800 000 rasister!
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy
Film:
Star Trek
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy Film: Star Trek

KRÖNIKA: 10 000 tyska bögar och 800 000 rasister!

800 000 rasister – det är ungefär lika dumt som när Hassan drev med EU-kampanjen ”Ja till Europa” och påstod att 10 000 tyska bögar skulle komma till Sverige om vi gick med i EU. Nej, att SD växer gör inte över 800 000 människor till rasister.

 

De senaste dagarna har ledarsidor, insändare och bloggare fyllt den sociala mixen med förklaringar om varför Sverigedemokraterna växt.  De har kommit med analyser som dryper av hjärta, smärta och känslor.

Ingen av dem har dock levererat ett enda svar på hur vi ska lösa de enorma problem vi har i landet. Enda svaret de verkar landa i är att vi måste vara solidariska. Absolut ska man vara solidarisk och ställa upp. Men det här med att ha ett stort hjärta har konsekvenser – vilket de helt ignorerar.

 

 Så man får förmoda att dessa goda människor vill fortsätta placera invandrare i betonggetton, att de vill låta över 70 000 barn leva i hedersrelaterade strukturer och normer som är en direkt fara för deras liv. Att de vill fortsätta vara nedsättande och bara se dessa människor som just invandrare eller som det så fint heter: vinstmaskiner.

Ja, så dumt är det numera, invandrare (men märk väl inte alla invandrare), påstås numera vara vinstmaskiner.  Det verkar vara två saker som avgör om en invandrare är en vinstmaskin och en tillgång: hudfärg och val av religion.  En riktig vinstlott verkar en mörkhyad muslim som helt saknar utbildning och är analfabet vara. En gång var det rasism att se färgade som just färgade. Nu är det antirasism att se dem för deras hudfärg och ge dem rättigheter efter färg. Man har redan prövat dessa system och tankegångar. I Tyskland och Sydafrika. Med facit i hand vet vi att sådana system inte fungerar.

 

De som förespråkar en gränslös massinvandring menar att utan invandrare stannar Sverige, utan invandrare hade svenskar gått omkring hungriga och bott i hyddor med stampade lergolv. Vi hade inte ens haft någon kultur om inte invandrare kommit till Sverige.

Ett vanligt argument man för fram är det om vallonerna. Att utan dem hade Sverige inte växt som stormakt. Visst ligger det en viss sanning i detta. Sverige fick mycket kunskap och rikedom tack vara denna kunskapsrika grupp. Men låt oss titta lite på gruppens storlek.

Antalet valloner som stannade i Sverige var litet, enligt Nationalencyklopedin endast 900 individer. Ungefär 20 procent av vallonerna återvände till sitt hemland efter en första kontraktsperiod, en del från och med 1654 då religionsfriheten i Sverige inskränktes; majoriteten av vallonerna var reformerta. I och för sig tillförsäkrades vallonerna vid inflyttningen religionsfrihet och hade rätt att föra med sig egna präster. Det totala antalet migranter som anlände under den här tiden har uppskattats till mellan 1 000 och 1 200 familjeenheter. (http://sv.wikipedia.org/wiki/Valloner)

 

Jämför detta med de cirka 100 000 människor som numera årligen ges permanenta uppehållstillstånd. De kommer till ett land där arbetslösheten växer. Där det saknas bostäder och ett fungerande välfärdssystem.  Kort och gott: Dagens invandring och valloninvandringen är inte samma sak, de går inte ens att jämföra.

Tro nu inte att jag är emot invandring. Jag tycker det är bra att människor kan komma till andra länder för att arbeta och förverkliga sig själva. Det är en form av frihet att få söka lyckan någon annanstans. Men ska staten styra detta? Knappast, detta är jag starkt emot.

 

Men svenskarna som åkte till USA då, där ville väl amerikanska staten ha människor och hade fri invadering?

Nej, det var absolut ingen fri invandring till USA. Man sorterade hänsynslöst på Ellis Island och många fick återvända till sina hemländer.  De som fick komma in i USA sattes inte heller in i något välfärdsystem. Det var inte direkt några sötebrödsdagar som väntade dem som emigrerade. Det var hårt slit och man var tvungen att arbeta för att överleva. Det kom ingen minister och talade om allas lika värde och att det var synd om vissa grupper. Slet du inte från tidig morgon till kväll så dog du helt enkelt. Tog inte slitet kål på dig, så gjorde sjukdomar och sanitära olägenheter det.

 

Mångkulturalism är dessutom ett direkt hot mot nationalstaten. De som tror på mångkulturalism har en idé om att jordens alla orättvisor försvinner bara nationalstaterna avlägsnas. Det är inte bara dumt, det är direkt livsfarligt att förespråka något sådant. Nationalstaten är en nödvändighet för demokratin. Om vi inte har stater och länder, var ska vi då rösta?

De som nu sitter i vår riksdag, antirasister, debattörer och alla nya experter på raser bör svara på denna fråga: Vilket land vill ni egentligen leva i? Vill ni leva i en dröm om rosa fluff fluff eller vill ni ta ansvar på riktigt?

 

Jag önskar att fler svenskar slutade vara fega och livrädda för att stämplas som fobiker och rasister. Jag önskar att de folkvalda ska ta sitt ansvar. 800 000 människor kan inte ignoreras.

Ignorerar ni dem har ni verkligen visat att ni inte har några stora öppna hjärtan.

 

 

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

jesusblack

Vänsterns identitära raskrig

Jag är antiteist och hamnar allt oftare i diskussioner där jag märkligt nog tar kyrkan och tron i försvar. Det kan tyckas märkligt. Men för mig handlar ...

Faksimil SVT Black

Klipper vi i värdegrundens namn – klipper vi snart oss själva!

Kulturrevolutionen kanske inte betyder så mycket för de flesta människor då de kanske har dålig kännedom om just det. På samma sätt som de har obefintliga ...