Home / Sverige / Lägg dem i koma – MPs nya politik?
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy
Film:
Star Trek
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy Film: Star Trek

Lägg dem i koma – MPs nya politik?

Rapparen Sebbe som dömts för narkotika- och vapenbrott slår sig samman med Timbuktu. I nya låten Svarta Duvor & Vissna Liljor rappar de om att slå Jimmie Åkesson (SD) gul och blå och lägga sverigedemokrater i koma. Fram till nyligen ingick han i Miljöpartiets arbetsgrupp mot rasism.

Sebbe från Kartellen är för många redan känd. Han har varit aktuell i medierna flera gånger tidigare för sina uppmaningar om hot mot Jimmie Åkesson. Tidigare i år dömdes han till sex månaders fängelse för vapen och narkotikabrott. Det var långt ifrån första gången Sebbe lagfördes för allvarlig brottslighet, senast 2009 dömdes han för bland annat medhjälp till rån och vapenbrott.

 

I låten framförs flera hot mot sverigedemokrater i allmänhet och Jimmie Åkesson i synnerhet. Sebbe rappar bland annat:

”Kungsgatan med Soran, hade jag varit med hade jag tagit järnröret och lagt dem i koma alla tre. Fuck SD med Jimmie i spetsen, sänker en sänker två, ja då springer nog resten.”

Även Timbuktu är hotfull i sina textrader:

”Piskan viner tills vi går passgång, dunkar Jimmie gul och blå, hissa i en flaggstång.”

 

Timbuktu har länge aktivt arbetat mot rasism i Sverige. Ett tag verksam inom en arbetsgrupp för Miljöpartiet.

Är det med våld och hot Miljöpartiet vill föra den ”anti-rasistiska” kampen? Det verkar åtminstone bli en allt mer accepterad lösning. Trots allt prat om att man ska vidta åtgärder mot våldet.

Gång på gång säger vänstern och andra extremister att meningsmotståndare ska slås ner. Bara för några dagar sedan twittrade Daniel Wiklander, chefredaktör på vänstertidningen Arbetaren, om att det är okej att använda våldsmetoder mot nazister.

 

Timbuktu ska uppträdaNobelfesten. Dit Jimmie Åkesson inte är bjuden.

Tyckte du om den här artikeln? God journalistik kostar pengar men på grund av ständiga attacker mot oss kan Dispatch International i nuläget inte ha prenumeranter. Vi hoppas därför att du vill stödja oss med ett ekonomiskt bidrag. Klicka här för att donera en slant!

Missa inte när vi uppdaterar, prenumerera på vårt nyhetsbrev. Efter att du tryckt på subscribe skickas ett mejl till dig för godkännande.

* nödvändigt fält


Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...

valavtyg

Man kan inte dra en slutsats enbart pga människors val av tyg

  Jan Sjunesson la ut en bild på en ung kvinnan som är styrelseledamot för MUF i Skaraborg vilket fick Twitters åsiktselit att välta. Kvinnan ...