Home / Sverige / Det är ni som är mobbarna!
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy
Film:
Star Trek
Mr Spock spelas av Leonard Nimoy Film: Star Trek

Det är ni som är mobbarna!

Ditt fetto, din tjocka rasist, ditt äckel!

23 mars bevakade jag Swedish Defence Leagues, SDL, manifestation i Malmö. Jag var på plats på Stortorget i egenskap av fotograf. Framför mig stod hundratals människor och vrålade ut sitt hat mot mig och andra de menar inte är ”sanna demokrater”. Medan orden ringde i mina öron förflyttades jag tillbaks till min skolgård i Trollhättan. Men nu var det inte tio stycken som förgrep sig på mig – nu kunde jag räkna mobbarna i hundratal.

Ägg, sten, snöbollar, rutten frukt och glasflaskor flög över torget, rakt mot oss som stod bland de ”onda”, de från SDL, och dit räknades även jag eftersom jag var den ende fotograf som tillåtits komma genom avspärrningen. Munnarna som skrek åt mig, händerna som kastade äggen på mig tillhörde den skara människor som kallar sig antirasister. De som säger sig vara de goda, de som påstår sig ha en human och rättvis människosyn.

När jag gick i skolan ställde jag mig nästan varje dag frågan: Varför plågade mina mobbare mig? Vad var det de störde sig på? Var det min dialekt, min kroppshydda, mina intressen?

Frågan dök upp igen där jag stod på Stortorget: Varför håller de på så här? Vad vill de uppnå genom att kasta ägg på en representant från medierna? Vilket slags demokrati tror de att de skyddar genom att tysta folk, genom att föra ett satans oväsen och dränka meningsmotståndarnas åsikter? Exakt vad är det de vill? Införa ett totalitärt samhälle där bara de godkända åsikterna får föras fram och skicka dem med fel åsikter till Gulag?

Jag misstänker att de inte själva förstår vad deras handlingar leder till. Jag tror att de flesta av dem egentligen bara är ruttna människor, förbannade jävla mobbare som har hittat en nisch där de tillåts vara exakt så ondskefulla de vill. Problemet är att de har planterat en effektiv lögn – att de är solidariska och godhjärtade humanister. Gemene man verkar tro att Antifascistisk aktion, AFA, består av en samling gulliga snorungar med viftande röda flaggor. Som stillsamt talar om solidaritet och arbetarklassen.

Så är det inte. AFA är ett våldsnätverk med kopplingar till TV3:s Robert Aschberg och Socialdemokraternas Mona Sahlin. Dessa båda sitter i styrelsen för Expo som har kopplingar direkt in i AFA. Expo (som hyllas av såväl medierna som politikerna och får miljonbidrag) kan bäst beskrivas som en statsfinansierad underrättelsetjänst. Där man under rubriken ”forskning” ägnar sig åt att samla information om alla sina meningsmotståndare.

En annan grupp mobbare som verkligen tagit plats i Sverige de senaste åren är de som valt en gud som kallas Allah. De har fått för sig att bara för att de har valt honom, har de fått en gudasänd rätt att tilldela människor psykiska sjukdomar och/eller rasiststämpla alla som är kritiska till deras religion. I sitt självpåtagna utanförskap kräver de helt andra rättigheter och skyldigheter än vi andra har. Får de inte igenom sina krav kan samhället räkna med höga kostnader i form av bilbränder, skolbränder, rån, misshandel, skadegörelse och våldtäkter. Listan kan göra lång. Men allt kan summeras i ett enda ord: mobbning.

Jag skulle vilja säga att vi här har att göra med verkligt ondskefulla människor. De förpackar sig i uniformer och idéer som döljer deras sanna syften. ”Antirasisterna” och islamisterna har inte bara fått för sig att just deras godhet är större och deras utsatthet och lidande värre än andras – de har dessutom lyckats lura stora delar av svenska folket att det är så. Eftersom de själva besitter ”intellektuell perfektion” kan de aldrig ifrågasättas. Känns det igen från nazisterna som såg sig som det perfekta, mest upplysta folket? Det är exakt samma sak vi har att göra med här.

Eftersom deras ideologi är så svag i sin grund, finns det bara ett sätt för dem att upprätthålla den. Genom våld, förtryck och hot. Vi såg deras godhet i Malmö 23 mars. En sak får man ge dem – de har lyckats med konststycket att lura hela Sverige att just deras mobbning är ett uttryck för godhet. I Sverige är förtryck och våld mot människor vars åsikter man ogillar helt okej – bara man står på rätt sida kravallstaketet.

Share

About Roger Sahlström

Texter och tankar av Roger Sahlström. Många texter har tidigare varit publicerade på Dispatch International. En blogg, fungerar som en ventil. Facebook Twitter  
x

Check Also

KEK90ITDLPxX_XBTEK04G7U00nI

Sverigebilden: 1 av 5 skulle anse det vara negativt att bo granne med invandrare

Stöd Sverigebilden via PayPal: https://www.paypal.me/Sverigebilden Konto i Handelsbanken: 6692-756 423 082 Skriv Sverigebilden som textmeddelande. Du kan även köpa Sverigebilden´s T-shirt, mer info finns på: ...

valavtyg

Man kan inte dra en slutsats enbart pga människors val av tyg

  Jan Sjunesson la ut en bild på en ung kvinnan som är styrelseledamot för MUF i Skaraborg vilket fick Twitters åsiktselit att välta. Kvinnan ...