640kyrka

Varför jag röstar SD

Det är ganska pinsamt att läsa och lyssna på alla som säger att SD inte levererat något under de år som partiet suttit i riksdagen. Ni borde sätta er ner och andas lite.

Inget parti har på så kort tid väckt det svenska folket ur den socialdemokratiska förbannelsen som SD gjort. Det är inte Moderaterna eller deras opinionsbildare som ligger bakom att Sverige håller på att vakna och bli vuxet. Det är Sverigedemokraterna som ligger bakom detta. Tusentals engagerade har under många år slitit och debatterat i en motvind av skit.

Dessa människor ska vi aldrig glömma. De har mer eller mindre lagt allt åt sidan för att väcka det sovande folket.

Ett parti har förändrat hela debatten och tvingat medier och politiker att kliva in och leva i verkligheten. Det är inte för att de är onda eller drivs av rasism. Förändringen och drivkraften kommer utifrån kärlek, en kärlek till människan och gemenskapen.

Det finns massor av anledningar till att inte rösta på någon i sjuklövern och likaså massor av anledningar till att rösta på Sverigedemokraterna.

Min orsak till att jag kommer att rösta på Sverigedemokraterna är enkel och förnuftig. Jag vill leva i ett tryggt land där vuxna människor styr. Där våra politiker utgår vad som är bäst för medborgarna och som på riktigt arbetar för att göra din och min vardag bättre och rikare.

Jag är inte ett dugg intresserad av symbolpolitik där politiker klär sig i slöjor eller klappar afghanska ”barn” på kinden.

Jag vill ha en politik som gör mitt land bättre. För om mitt land är bättre så kan vi hjälpa omvärlden när det behövs.

Sverigedemokraternas politik handlar inte om att skapa spänningar eller splittra samhället. Utan det är helt tvärt om. Politiken är menad att leda till gemenskap för allas bästa. En gemenskap där människor får utvecklas och stärkas.

Allt detta går att summera ner till ett ord.

Kärlek!!!

Därför röstar jag på Sverigedemokraterna.

#sd2018 #val2018 #val18

Share