bye

Hej då Facebook

Det finns ingen större anledning för mig att fortsätta med mitt privata Facebook-konto. Facebook och knallkorkar jagar och stänger ner mig. Senast blev jag avstängd för att jag ifrågasatte en lögn som en person skrev om mig. Det var enligt Facebook trakasserier och hets mot folkgrupp.

Det finns en uppenbar agenda från admins hos Facebook som vill ha sig ett litet ”intellektuellt paradis”, eller ett safe room för dem själva. Min senaste 30-dagars åkte jag på för att jag ifrågasatte en väldigt grov lögn om mig. Enligt Facebook var det trakasserier och hets mot folkgrupp att ifrågasätta det som denna kvinnan skrev om mig.

De senaste 5 åren har jag varit mer avstängd än aktiv på Facebook. Vilket är ganska knasigt. Aldrig har jag fått något vettigt svar från Facebook om varför jag stängs av. För jag har lusläst deras användaravtal och så kallade gemenskapsregler. Inget av det jag anmälts för och stängs av för passar in under Facebooks regler. Det är helt uppenbart att systemet för att anmäla innehåll missbrukas av ett antal människor med en politisk agenda.

Twitter tog sitt ansvar för några år sedan. Där var jag också utsatt för massa anmälningar. Twitters nördar tröttnade till slut och kontaktade mig och jag förklarade för dom. De övervakade mig en tid och analyserade och insåg att det var som så att systemet att anmäla missbrukades.

Facebook har sina regler och vill knallkorkar ha dessa regler så får de för stunden ha detta galna ställe för sig själva. Något är ju uppenbart knas i landet Svea när det finns informationsbroschyrer om barnäktenskap, över 20 våldtäkter om dagen, penisar på våra väggar och det är nazism att kritisera våldtäkt.

Vill knallkorkarna ha sin galna värld så får dom den…

//out

 

 

Share