Diktatur på entreprenad

Mitt fackförbund Unionen ska utreda om jag står för ”alla människors lika värde” eller inte och om jag är nationalsocialist/nazist/rasist. Hur de ska utreda eller vad för information de ska använda sig av de vägrar de att berätta för mig. Jag erbjöd mig att skicka alla mina publicerade texter men dom tackade nej till det. Förstår dom eftersom det då hade varit lätt att avgöra om jag faller in under allt det som påståtts.  Jag har samtal flera gånger pratat med Unionen i dag och de kunde till att börja med inte formulera vad ”allas lika värde” innebar och de kunde inte heller förklara hur de ska göra en granskning av mig. Jag minns en tid när Fackförbund höll på med frågor rörande arbetares väl…

Det hela började med att Torbjörn Jerlerup kontaktar mitt fackförbund där han kallar mig för ”rasisten” och han har också fått för sig att jag går omkring med ett förfalskat legitimation från Unionen och påstår att jag arbetar för dom.  Allt är taget ur luften men på nätet är detta nu en sanning. Det är en del i Jerlerups strategi att smutsa människor med allehanda epitet. Smutskastning, förtal och smädelse är något som Jerlerup är lite av en expert på. Han har i flera år jagat människor och påstått att dom är allt från islamofober, nazister och rasister.

I Sverige är åsiktsregistrering förbjuden. Stat, kommuner och myndigheter får inte registrera dina åsikter och de ska behandla alla människor lika. Det finns dock inget hinder för privatpersoner eller organisationer att registrera människor och sedan använda detta. Det ska finnas lagar som ska täppa till detta men de appliceras godtyckligt om ens överhuvudtaget.

Privatspanande åsiktspoliser, Expo, Researchgruppen och Inte rasist men är några av organisationer som i dag sysselsätter sig med att samla in information om människor och sedan hänga ut dom på nätet eller i massmedia. Till sin hjälp att sprida information om människor har de medierna, opinionsbildare och politiker. Det dessa grupperingar skriver om ses som absoluta sanningar.

Skriver till exempel Expo att en person är nazist så är det så, skriver Inte rasist men, att någon är rasist är det så, om Researchgruppen eller någon av de människor skriver att person X är ditt eller datt så är det bara så.  De här människorna har mer eller mindre kidnappat alla former av sans och förnuft. Medier och andra vågar inte annat än att publicera deras sanningar, för gör dom inte det så kommer de själva att hängas ut som nazister.

På grund av det Expo, Researchgruppen och privatspanande åsiktspoliser skriver om mig så har jag hängts ut i media för en påstått rasistisk misshandel. Där jag enligt Po Tidholm skulle ha misshandlat en färgad person.  Jag har hängts ut för att kartlägga människor av Expressen och medier har påstått att jag är dömd till fängelse samt mycket mycket annat. Mycket av det som skedde då finns beskrivet här och här.

Trots att alla de här sakerna är lögner och är att ses som artiklar för att smutsa mig så har ingen bett mig om ursäkt utan det har blivit sanningar som jag helt enkelt får leva med. Och för min del så innebär de här sanningarna att jag då och då blir nedslagen, att jag får min kamerautrustning sönderslagen och att det skrivs ännu fler osanningar om mig. Jag har inget som helst skydd och får inte heller någon hjälp av samhället eller ens av mitt Fackförbund. Jag får helt enkelt skylla mig själv verkar dom mena.

Jag har mer eller mindre förlorat allt efter alla dessa drev. Jag kan inte söka ett normalt arbete, jag kan inte ens få en bostad längre. Jag kan inte längre röra mig fritt ute på stan för när som helst kan det komma fram någon och ska jiddra.

Gång efter gång så har jag bett de som skriver om mig komma med bevis på det dom påstår. Ingen har efter alla dessa år hitta en enda textrad eller något som jag uttryckt som skulle falla in under rasism, hets mot folkgrupp eller något annat olagligt. Ändå fortsätter dessa sanningar att spridas. Det borde vara hur enkelt som helst för alla dessa människor som smädar mig att bevisa det dom påstår. Men bevisen och fakta finns inte där. Hade de funnits så hade dom väl ändå lagt fram det?

Jag anklagas ständigt för att ha en dold agenda. Den enda agenda jag har är demokrati, ett rättssäkert samhälle och den sekulära tanken. Allt jag skriver och gör kretsar kring detta. Alla former av vansinnig kollektiv socialism som agerar utifrån utomparlamentariska metoder ska ifrågasättas och exponeras. Brun eller röd politiskt extremism ska bemötas med demokratiska medel. Det gäller även islamism. Det enda sättet att mota bort dessa totalitära ideer är att låta dem få exponera sig själva och vad de står för.

Att inte låta folk få ta del av vad dessa människor står för är ett hån mot människor. Jag är fullständigt övertygad om att ”vanligt folk” kan avgöra vad som är bra för samhället. Vi behöver inte ohederliga medier som skrämmer oss för nazistmonster när de samtidigt döljer andra monster.

Detta handlar egentligen inte om mig. Utan om den farliga väg Sverige håller på att vandra nedför. Jag ifrågasattes enormt på sociala medier när jag öppet började kritisera islamism och hur medierna hanterade Sverigedemokraterna.  Det kastades epitet och ord och jag sa då att detta kommer att drabba andra.  Vilket det har gjort. Alla opinionsbildare som inte underkastar sig vänsterdemokraturens värdegrund får epitet och osmakligheter efter sig. Privatspanande åsiktspoliser och så kallade antirasistiska organisationer kommer att fortsätta smutsa, förtala, smäda och brunstämpla människor. Det är på enda sättet de kan få igenom sin politik och tankegångar.

Hot, hat och våld finns förankrat inom vänstern och anarkismen och det är dessa tankar som idag ligger bakom alla så kallade goda krafter.  Ingen ville lyssna på mig när jag varnade och ingen kommer att lyssna nu heller.

Det är först när det är försent som någon kommer minnas, men vad spelar det för när det är försent? Privata alternativ har tagit över åsiktsregistrering och bygger på den intellektuella diktaturen. Få reagerar eftersom vi fostrats i att det är stater, kungar, presidenter som gör sånt. Att en privat organisation som vill prata om antirasism skulle vara delaktig låter ju alldeles för knasigt…

Diktaturen är lagt på entreprenad och förloraren är du.

Värdegrunden kommer att bli demokratins död.

Stöd hederlig journalistik och en öppen debatt.

Swish: 073-5467565