sallehair1

Allas lika värde och vi gillar olika

 

Visst låter det bra. Alla är lika mycket värde och när man påstår att man gillar olika lägger man fram sig själv som en individ som är öppen och intellektuellt hederlig.

Knallkorkar, antirasister och väldans många opinionsbildare säger sig stå bakom dessa floskelfraser. Ja det är betydelselösa fraser, det är tomma ord utan innebörd numer. Gång på gång så visar dessa människor som satt sig själva i tornet av godhet att goda är det sista dom är. Ni ska ju inte tro att hatet kommer från onda ”högermänniskor”. Det finns otaliga bevis på att de som sitter på den höga hästen är de själva som hatar. De anser själva att de får hata eftersom de har rätt värdegrund.

Hela tanken  kring ’allas lika värde’ är en lögn byggd kring en felöversättning av FN:s mänskliga rättigheter, vilket jag skrivit om tidigare. Det står inte ett snack om värde där utan man skriver om värdighet och det är något helt annat det.

Allas lika värde är också omöjligt i en värld där identitetspolitik råder. Under identitetsfascismen demokrati ska varje enskild grupp (kollektiv) med uppfattat eller påhittad identitet ha sina särrättigheter. Rättigheter och skyldigheter bygger på vad kollektiv vill ha och vad som gynnar dom positivt för stunden. Överdriver jag?
Well, isåfall kan ni upplysa mig om när HBTQ-maffian, Pridedeltagarna eller de som vrålar om identitetspolitik krävde att få betala skatt mer i skatt eller när de krävde att få sina egna friheter begränsade.

Vi gillar olika är samma förföriska lögn. De som kastar sig omkring med dessa ord gillar bara det som är bra för dem eller för kollektivet. Hade dessa individer gillat olika hade de tagit debatten, vågat vara i samma rum som SD:are eller i alla fall visat att de respekterar olika tankar och idéer.

De gillar sig själva och sina tomma symbolhandlingar. Vifta med en skylt, rassla med nycklar och klä dig i uniform ala rak lugg och nosring.

Identitetspolitk, antirasism som den är utformad i dag och den tredje vågen av feminism är att jämföra med nazism och fascism. För enda sättet för dessa grupper att överleva är att förtrycka, hota och använda våld mot meningsmotståndare. De kan inte överleva i en intellektuell hederlig värld. Totalitära ideologier klarar inte av att överleva med andra meningar.

 

Texterna får spridas och användas fritt, så länge författare återges.

Bloggen drivs ideellt. En donation för att den ska överleva är alltid tacksamt.

Nu går det även att swisha. Skicka till 0735467565