waghamburg

Mathias Wåg – Domare och bödel

Mathias Wåg från Researchgruppen som samarbetat med Expo, Inte rasist men, Aftonbladet, Expressen och enligt källor till och med LO.

Wåg har under flera år agerat som domare och bödel och har med sitt samarbete med allehanda mediehus och militanta vänsterextremistiska rörelser stämplat människor som våldsamma nazister och fascister.

Han har tillsammans med sina medarbetare aktivt arbetat för att sänka människor, för att pulvrisera och förstöra för dom.

Han har suttit på information och varit källan. Medierna, våra politiker och opinionsbildare och fackförbund har utan tvivel köpt hans information.

Han har fått människor att ta beslutat att avsluta sina liv och han har aktivt varit med i beslut som hade kunnat leda till att människor kunde ha förlorat sina liv.

Allt har kretsat kring någon form av värdegrund som Wåg haft makten över. Den har kretsat kring en hög moral, en god etik och ett rättvisetänkande.

De senaste dagarna har vi kunnat se Wåg ge order för att misshandla en journalist i Hamburg. En journalist som Wåg dömt ut som nazister eller vara i vägen för den anarkistiska och socialistiska revolutionen.. .

Hur många andra såna här överfall Wåg ligger bakom och varför tar ingen av de som hyllat eller samarbetat med honom avstånd?

Det finns mycket mer att berätta om Mathias Wåg. Just nu fylls nätet med info om honom. Det mesta som skrivs är faktiskt sant.  Jag kan varmt rekommendera Uvells granskning av honom.

http://uvell.se/2015/11/09/aktivist-spinn-doctor/

http://uvell.se/2017/04/27/autonoma-vansterns-nya-arena-bostadspolitiken/

http://uvell.se/2017/07/10/afa-i-finrummen/

Vidare är det ett absolut måste att läsa Ola Sandstigs granskning av Researchgruppen

https://www.dagenssamhalle.se/nyhet/granskare-som-inte-tal-en-granskning-14461