rogerfnurra620

Den judiska konspirationen

Det går i vågor detta och nu verkar vi vara inne i en period då nordiska motståndsrörelsen med sina nätaktivister ska föra ut ”sanningen” om förintelsen igen.

Summa summarum av det dom vill berätta är att Hitler enligt dom var en missförstådd mumseprutt som bara ville allas väl, men provocerades av omvärlden (judarna) att vidta kraftiga åtgärder.

De arbetar även hårt på att leverera idén att det fanns inga förintelseläger, utan det handlade om arbetsläger där judarna fick avnjuta god mat, vilostunder vid poolen och hurtiga promenader i friska luften.

Enligt NMR och deras sympatisörer har förintelsen knappt skett utan det handlade om en form av semester judarna var på i dessa arbetsläger. Anledningen till att de var på semester var för att tyskarna senare, efter kriget skulle flytta alla judar till Madagaskar och en del skulle till Israel.
Jag får dagligen PM, mail och telefonsamtal från människor som vill berätta ”sanningen” för mig om judarna och den så kallade myten om koncentrationsläger/förintelseläger. Dessa människor har en ide om att judarna konspirerar emot oss och ska ta över världen genom att äga banker och media.

Vill du undvika den judiska konspirationen. Sluta då konsumera media och låna pengar av banken, vips är juden borta 😉 (Ja jag vågar och kan skämta om judar, har fått godkänt av judarna i Israel)

Ni kan lägga av på en gång. Ni har inget ni kan tillföra mig. Det enda ni har att berätta är lögner som provocerar er, eftersom så få vill lyssna på er.  Jag vill faktiskt påstå att ni är rent vidriga.
Faktum är att nationalsocialisterna hade en ide om att minimera och i vissa fall utrota vissa folk de ansåg inte hålla en korrekt rasstandard. Romer, homosexuella, judar, katoliker, handikappade och många flera grupper.  Sen om det handlar om en eller 6 miljoner spelar ingen roll. Tanken att utrota människor är vidrig och förkastlig.

De som diskuterar de här frågorna är intellektuellt ohederliga. De blandar medvetet ihop siffror, undviker andra fakta och håller sig låsta vid detaljer som inte är ett dugg viktigt för helheten.  De ser saker ur ett ideologiskt perspektiv.

Får man ifrågasätta förintelsen? Visst får man göra det. Vill man framställa sig som en lallande idiot så fine. Du har noll att vinna på att ifrågasätta en av de mest dokumenterade historiska händelserna i modern tid. Att ifrågasätta det hela är på samma nivå som de individer som tror att hela 9/11 var en enda stor gigantisk produktion från Hollywood som aldrig har hänt. Ja såna finns. Skulle tro att det är samma människor som påstår att jorden är platt och att människan aldrig varit på månen.
Det råder ingen som helst tvekan om att det fanns en ide bland nationalsocialisterna om att förinta människor på industriell väg och att de ville ha ett stort ”livsrum”.

Slutligen.

Om det nu är som så att det finns en judisk konspiration så vill jag påstå att den är av gagn för mänskligheten.  För den judiska konspirationen har isåfall gett oss smartphones, CPU:n, ascoola mediciner och maskiner för vård.  Internet hade knappt fungerat utan judarna, inte heller din mobiltelefon. Det finns en bra anledning till att judar fått många priser inom vetenskap och forskning.

Sluta tramsa nu.

Länge leve den judiska konspirationen.