Foto: Roger Sahlström
Foto: Roger Sahlström

Tiden efter.

Det har nu gått en tid efter terrordådet på Drottninggatan. Tiden efteråt har handlat mycket om kärlek, kärlek och ännu mera kärlek.  Det har ältats floskler om allas lika värde och det har kommit från de personer som är direkt ansvariga för att människor mördas av terrorister på öppen gata i Stockholm.

När jag på fredagskvällen några timmar efter dådet gick omkring i Stockholm trodde jag på något naivt sätt att denna händelse kanske skulle få svensken att vakna upp och känna doften av kaffet. Kanske skulle nu någon reagera med den ilska och kraft som behövs för att ena folket och få stopp på vansinnet. Jag visste att det var en naiv tanke. På gatorna hörde jag folk prata om korsriddare, om Breivik och att man inte fick döma alla muslimer. Gång på gång kunde jag på stan höra att det är trots allt en muslim som missuppfattat kärleksbudskapet inom islam,  att det nog rörde sig nog om en psykisk sjuk person som i sin ensamhet begått en handling som inte är kopplad till något.

Människor jag mötte på stan menade att det var Sverigedemokraterna som med sin politik låg bakom att muslimer tappade hoppet och begick dåd. Flera gånger så bad jag dom utveckla detta, men fick inte rationella svar. Det är en enkel sak att säga tydligen och det är så sanningar växer fram i folkmedvetandet. Många tror på fullaste allvar att det är som så att SD´s politik ligger bakom all islamistisk terror. Det spelar ingen roll hur mycket historiska fakta eller bevis man lägger fram. Människors sinnen har grumlats igen av åratal av agendajournalistik.

Den så kallade kärleksmanifestationen på Sergels Torg var inget annat än ett politiskt massmöte, ett hysteriskt massmöte där människor ville vältra ur sina känslor för att visa godhet inför mångkulturen.

Om ni inte förstår vad jag menar kika på Swebb-Tvs klipp om det hela. På manifestationen deltog några av de opinionsbildare och politiker som är ansvariga för att att islamistisk terror kan verka i Stockholm. De försöker tvätta sig fria från det som skett genom att skådespela för folket. Alla som talade där visste om att deras tidigare handlingar skulle leda till ett dåd. Ändå gjorde ingen av dom något. De körde på med sin godhetsiver, i sitt godhetsknarkande har de som talade och närvarade varit med om att mörda människor. Noll insikt, noll förståelse för vad deras egna politik ställt till med. Istället försöker man lägga över skulden på rasism och ett folkvalt parti (de mörka krafterna) som överhuvudtaget inte varit med om att fatta beslut som lett till att människor mördats i Stockholm.

Terrorism stoppas inte med kärlek, blommor eller skyltar på offentliga platser.  Det är en ”hippiehysteri” som sviker de drabbade, som sviker landet och som faktiskt även sviker de människor som flytt Daesh. För vi måste komma ihåg att många av de flyktingar som tagit sig hit har faktiskt flytt från islamister. De har flytt från en totalitär rörelse som mer än gärna skär halsen av fel sorts muslimer och icke-muslimer. Om man på fullaste allvar tror att man gör skillnad genom att göra ett V-tecken och kasta kärleksbomber på offentlig plats så tycker jag att ni som tror på detta ska åka ner till Syrien och testa dessa ideer på riktigt.

Kärlek är bra, tro inte att jag säger något annat här. Men denna naiva och infantila inställning mot ondska kommer att bli mångas död om folk inte vaknar upp. Det var inte blommor som stoppade nationalsocialisternas planer. Det var bomber, död och våld. Jag kan garantera er snöflingor att kärlek och en blomma hade inte stoppat Hitler, Breivik, Anton eller UNA-bombaren. Det är inte kärlek som behövs för att stoppa vansinne utan ilska och en motreaktion mot en totalitär ide som hotar oss. Det betyder inte hat mot muslimer. Vi ska använda får friheter och demokrati för att mota bort ondskan. Klarar vi inte det så kan vi likaväl erkänna demokratins misslyckande.

Godhetshysterin måste få ett slut och en bra början på den är att döda av det politiskt styrda mångkulturella projektet. Världen behöver inte mångkultur på de sätt som politiker pratar om det. Europa har alltid varit mångkulturellt. Till och med Sverige har alltid varit mångkulturellt. Det är bara att resa från Skåne upp till djupaste Norrland så kommer ni att förstå detta.

Sverige är ett unikt land på många sätt och jag är helt övertygad om att vi kan fortsätta vara ett unikt land,  men då måste vi återta det som faktiskt hållit ihop landet. De värderingar, de koder, de system, den kultur som la grunden för allting. Nu kommer snöflingor att reagera och påstå att det finns inget unikt svenskt, det finns ingen kultur, det finns inga värderingar. Fine, tyck så och fortsätt manifestera detta. Beviset på att det finns något unikt svenskt är faktiskt det att en person tar på sig rätten att mörda människor på en gata i Stockholm. Övertygad om att hans kultur är bättre än den svenska.