Foto:Frankie Fouganthin
Foto:Frankie Fouganthin

I det hysteriska landet

Jag läser i Expressen att Best Western-hotellet Gustaf Fröding i Karlstad har sparkat ut den tidigare The Boppers-sångaren Peter Jezewski. Han skulle ha gjort fem uppträdanden där senare i år.  En representant från hotellet ringde upp honom och gav honom två alternativ.  Be om ursäkt offentligt, eller så ställer vi in. Peter Jezewski står på sig och säger till Expressen att han aldrig kommer att backa från de åsikter han har.

Hotelldirektören  Åsa Gunnarsson, medger hon att de avbokat Peter Jezewski på grund av hans uttalanden i samband med SD-festivalen i Sölvesborg och säger vidare i Expressen att de inte kan samarbeta med någon som sympatiserar med Sverigedemokraterna.  Best Western menar således på fullaste allvar att de inte tror på demokrati, fri tanke och åsiktsfrihet.

I dagar av skitnödighet och politiskt korrekthet så är Peter Jezewski sannerligen en man med ryggrad.

Jag känner massor av säljare som ofta bor på Best Western. De är alla Sverigedemokrater. Får man dom att bojkotta är en liten seger vunnen. De i sin tur känner andra säljare, som de kan uppmana till bojkott.

Sprid ordet att Best Western inte vill ha Sverigedemokrater på sina hotell. Knallkorkarna kan ju knappast väga upp detta. De har knappast råd att bo på hotell 😉