roger620

Knallkorkar är märkliga

Sverige är sannerligen ett udda land. Dan Eliasson har snart drivit tre viktiga institutioner i botten. Han har som myndighetsperson gjort uttalande som kan ses som högst olämpliga.

Han försvaras stenhårt av knallkorkar som menar att även myndighetspersoner ska få ha rätt till en åsikt i sitt ämbetsutövande.

Fler och fler poliser uttalar sig nu om vad som händer inom polisen. Då menar helt plötsligt knallkorkarna att personer som representerar en myndighet inte ska få uttala sig eller ha en åsikt.

Uttrycka en önskan om att få spy över Åkesson är okej. Men som polis beskriva verkligheten är inte okej.

Knallkorkar är en fantastisk grupp människor. De kan inta alla positioner i en argumentation så länge det gynnar dom. De är som egoistiska småbarn, som utgår enbart från sig själva och den lilla verklighetsuppfattning dom har.

Och nu över till något helt annat, nästan.

Gång på gång har de i Sjuklövern sagt att SDs analys och lösningar är helt felaktiga.

Så det är lite märkligt att nästan alla partier numera själva gör SDs analys av läget kring landet och har infört många av de lösningar som SD förespråkat.

Detta är självklart ren populism från deras sida. Det är ett desperat försök att vinna tillbaks de som gått över till SD.

Jag tror inte de kommer att lyckas vinna tillbaks speciellt många. Folket har sett igenom lögnerna, bristerna i den mångkulturella politiken.

Sedan har vi det starkaste kortet, internet. Här kan folk själva söka upp fakta och se vad politiker sagt och gjort.