estonia1

Värdegrundsdemokratin stärks

Idag kom beskedet om att Nya Tider inte får ställa upp på bokmässan i Göteborg. Jag kan tänka mig att det har fungerat som det brukar när kommunisterna är missnöjda.  De har ringt, mailat och berättar för arrangörerna att det kan bli hotfullt om Nya Tider får ställa upp. Inte så att Nya Tiders anställda är hotfulla. Utan de som ringer är det. De kan nämligen inte hantera sina känslor. Likt bortskämda barn skriker dom tills de får sin vilja fram. Får de inte sin vilja fram, kan du kallt räkna med ett hemsök från någon av de som påstår att de representerar det goda.

PK-medierna befäster att det är dom som ska uppfostra läsarna.. Enligt dagens kommunistmedia och elit är inte läsaren enligt dom intellektuella nog att förstå vad dom läser.

Därför behover PK journalister tala om hur läsaren ska uppfatta deras artiklar. Man litar inte på att läsaren är kapabel nog att hantera ord. Att ni läsare av PK-medierna går med på att behandlas så här av journalisterna är för mig en gåta.

Jag har intervjuat massor av människor som jag inte delar övertygelse med. Det är inte jag som ska döma det dom säger eller står för. jag. Jag ska återge vad dessa människor berättat.  Det är mina läsare som ska dra slutsatser sedan av det dom läser.

Det som nu medierna dragit igång mot bokmässan är en skam. Detta om något visar att kommunismen och det totalitära finns omkring oss. Muren och sovjet må ha försvunnit. Men systemet för att förtrycka oliktänkare lever kvar och stora delar av folket har ett äckligt täcke över sig. Alla vet om och känner till systemet. Men de allra flesta är tysta, för man vet alldeles för väl straffet om man öppnar tanken och munnen.

Jag belastar inte människor som är tysta, jag fördömer dom inte. Jag förstår dom. För vem är villiga att sätta hela sitt liv på spel? Vem är villig att offra vänner, familj, släkt, inkomster och trygghet? Få vågar gå ställa sig upp mot det totalitära. Det handlar inte om feghet. Människor vill leva i lugn och ro.

Svensk journalistik är inte objektiv. Utan agendasättande och uppfostrande. Slavisk följer journalister och kultureliten en värdegrundsbarometer som de själva uppfunnit.

Marika Formgren myntade begreppet värdegrundsdemokrati. (http://magasinetneo.se/…/demokrater-for-asiktsfrihet-och-d…/)

Enlgit värdegrundsdemokrater är per automatil högerextrem, rasist eller nazist om du inte underkastat dig deras moraliska barometer som gäller för stunden.

Medierna och allra helst politikerna har i dag visat vilket väg det går åt. Medierna för sina drev, politikerna med sin tystnad.

Nu mer än någonsin är jag sugen på att lämna det här landet. Det finns inget kvar att rädda.

Det är inga problem för kommunistvurmare att delta i bokmässan. Kommunismen är så hårt satt inom kulturen och bokmässan att man till och med har en myshörna för barnen där Lenin hyllas.

Den bok som skapat all hysteri handlar om Estoniakatastrofen och är skriven av Stefan Torssell.

”Så mörklade myndigheterna historien kring Sveriges största katastrof i modern tid. Läs Stefan Torssells gripande bok om Estonia!”

Köp boken här

Det ironiska i hela sammanhanget är att temat för årets bokmässa är YTTRANDEFRIHET!!!