roger620

Iden om stora hjärtan har inga vinnare, bara förlorare.

Jag är så mäkta trött på att en liten elit tillskrivit sig en godhet som inte är ett dugg god. De har en påhittad moral, byggd kring en politisk ide.

De vill förändra samhället och då måste man även förändra människor och det läskiga med dessa människor är att de är villiga att ta till vilka medel som helst. Det finns ett problem med människor när det kommer till dessa politiska idéer. Människan passar inte in i dem överhuvudtaget.

Därför måste människor skrämmas, fängslas eller till och med dödas. För annars kan de aldrig införa sina skrämmande politik.

Så arbetar totalitära system. Nationalsocialisterna var till exempel helt övertygade om sin godhet då de skulle rensa bort element de menade förstörde folksjälen.

Kommunisterna rensade lika friskt dom med bland människor som inte ställde upp på deras ideal. Båda grupperna var helt övertygade om sin godhet och att de bara gjorde väl för världen. Well, i mina ögon så fuckade de ganska rejält.

Vi har en kultur och mediavärld i Sverige som är vänster, rejält vänster. Människor som utesluter, mobbar, häcklar och hånar. Som jagar och förföljer människor som inte delar deras ide om samhälle och politik. Så här agerade kommunister och nationalsocialister en gång. Människor skulle skrämmas till att vika sig inför den kommande politiska utopin.

Det hemska är att de lyckats lura stora delar av folket att dom är de goda.

De goda människorna finner du bland de som kan och vill lyssna på andra. De som kan erkänna att de kan ha haft fel. De som inte ser världen genom ett par ideologiskt färgade glasögon. De människor med vanligt sunt förnuft.

Sunt förnuft har ingen politisk färg.

Vuxna och rationella människor som förhåller sig till verkligheten och agerar utifrån den och inte några kollektivistiska akademiska tankar. De behöver ingen politisk färg för att agera gott. De agerar by deafult medmänskligt.

Jag är mäkta trött på hyckleriet, förklaringsmodellerna och flosklerna. Det är inte bara vi och vårt land som förlorar på detta. De största förlorarna är de människor våra politiker sagt sig vilja värna om. Jag är trött på att knallkorkar, vänstern, medierna och våra politiker avfärdar all kritik de får som hat, rasism och högerextremism.

Iden om stora hjärtan har inga vinnare, bara förlorare.