pkförvirring

Pklogik is da shit

I pklogikens dysfunktionella värld tillskrivs människor egenskaper utifrån vilka människor dom umgås, sett med eller om de är kopplade på tex Facebook. Är person X dömd eller har gjort något så kan denna personens handlingar och gärningar tillskrivas person Y.

Människor som gör så här tillhör den grupp som ofta hörs skrika att man inte kan säga ditt eller datt om islam eller muslimer. Jag brukar kalla dessa människor för knallkorkar. Enligt knallkorkar så generaliserar man och till och med rashatar då man för upp islamistisk terrorism.  Nej du rashatar inte om du är kritisk till islam, islamism eller islamisk terrorism. Det är lika dumt som att påstå att det är rasism att kritisera Anders Breivik.

Islam är en religion precis som kristendomen eller hinduism. Det är inte rasism att kritisera religion. Det finns många sätt att bevisa detta på. Ta debatten om skolavslutningar varje år. När hörde du vänstern skrika att det är rasism att kritisera de som vill ha skolavslutningar i en kyrka? Precis. Nog sagt om den saken.

Sverige är ett mycket udda land. Den politiska debatten är kidnappad av en grupp människor som egentligen bara skriker väldigt mycket. Man skulle kunna påstå att dom är som bortskämds småbarn. De anför sällan rationella argument, fakta eller logik i sina resonemang utan de vrålar utifrån sina känslor och hur de önskar att verkligheten ska vara enligt dom. Det är en bunt ohederliga individer som använder alla fula knep för att få tyst på sin motståndare. De har en egen form av ”logik” som jag kallar för pk-logik. Låt er inte luras över att ordet logik är med här. Det är långt ifrån logiskt det som de sysslar med.

Låt oss nu använda PKlogik.

Carl Tullgren har varit inblandad i Researchgruppen. och är dömd för flera våldsbrott. Detta betyder då enligt den pklogik han själv och andra inom researchgruppen använder så är alla inom Researchgruppen, de som sprider deras artiklar eller stödjer dom lika skyldiga som Carl Tullgren.

Martin ”Det är så kul med våld” Fredriksson är även hand dömd för flera våldsbrott. Samma logik går att applicera här. Är han dömd, så är alla som umgås eller kretsar kring honom lika belastade av dessa domar. Han är även en förrädare enligt Mathis Wåg.  Mathias grundade svenska AFA och är en av förgrundsfigurerna i Researchgruppen.  När Fredriksson avslöjade att han arbetat tillsammans med Säpo skrev Wåg på sin sida:

Vad ska man säga när den person man jobbat närmast de senaste femton åren plötsligt avslöjar att han var avlönad av Säpo? Att just de tre år då vi byggde en rad vänsterforum, kommunikationssajter, och informationsstrukturer gemensamt – fick han lön av dem, fick sitt kodnamn, träffade sin kontaktperson, gick sina infiltrationsutbildningar, lekte spion och spelade ett dubbelspel?

Så med hjälp av PK-logik vet vi att Mathis Wåg är en förrädare och även han blir kriminellt belastad genom sin tidigare vänskap med Martin.

Kim Fredriksson som ligger bakom sajten aktuelltfokus.se är även han dömd för flera brott. Han brukar slå kvinnor och hans smeknamn är”Bajskim”. Kim hyllas ofta av Loan Sundman som även hon tillhör Researchgruppen. Hon gillar och stödjer för övrigt de andra nämda vita männen. Allt det som dessa män gjort går även att kasta över på Loan Sundman.  PK-logik, visst är det kul

Dessa individer och många andra använder gärna information för att smutsa eller försöka skrämma människor till tystnad. Det är rent nonsens det dom håller på med. Jag och många andra har i flera år försökt att få igång en debatt om sakers tillstånd. De nämnda personerna har då startat drev och försökt döda av hela debatten.  De har inte tvekat att använda mina domar i syfte att smutsa eller skrämma mig och andra människor. Det har ju gått så där för dom. 😉

De kan inte och vill inte ta debatten. De saknar nämligen verklighetsbaserade argument. Det dom har är propaganda tagen ur deras snäva ideologi. Deras ideer är så tokiga att skulle de på fullaste allvar börja argumentera öppet för det dom verkligen tror på, skulle folk garva åt det hela. Det skulle med komma fram vilka totalitära individer dom är.  De har inget intresse av skydda eller värna demokratin. Demokratin är ett hot mot dem och deras tankar eftersom demokratin ger andra människor möjligheten att säga emot dom.

De är alla inbjudna till en offentlig debatt men de har alla undvikit den.

Nästa gång någon från Researchgruppen, en antirasist, en knallkork eller bara någon som inte riktigt har all information börjar ”käbbla”. Avslöja då deras ohederliga logik genom att visa på dumheten i deras bevisföring.

Knallkorkarna har haft många år på sig att bevisa min och andras hat, nazism, rasism och annan dynga de påstår. Än så länge har ingen lagt fram något. Vilket ändå är lite lustigt. För de ältar ju sina mantran om hat, nazism och fascism. Flera knallkorkar har försökt att bevisa den rasism och nazism som de påstår att jag sprider. Varje gång och jag menar verkligen varje gång så blir det så här. Roger är dömd, han har bott i Västerås, han är dömd, han har bott i Malmö, Roger är dömd, han bor i Stockholm, Roger är dömd. Ni ser kanske vad som saknas? Precis, bevisen och fakta som styrker deras påståenden att jag skulle vara rasist.

Det borde vara busenkelt för dem att lägga fram hårda fakta som bevisar det dom påstår. Det har dom aldrig gjort, det kan dom inte heller göra eftersom bevisen inte finns. De har helt enkelt ljugit.

Lögnen är knallkorkens enda verktyg.