roger620

Lägsta förväntans rasism

S-muslimer kan inte förväntas ha samma förståelse?

Man baxnar, tar sig för pannan och vill skrika. Ordförande  för Broderskaparna, Peter Weiderud skrev 2011 i en debattartikel att det går inte att kräva att muslimer ska förstå våra regler, kultur eller normer. Snacka om att se ner på muslimer.  Jo det går att kräva att alla människor  i Sverige ska förstå sig på den svenska toleransen och öppenheten.  Till och med muslimer går det att kräva detta av. Annars har man påbörjat ett resa där muslimer avhumaniseras och inte ses som normala människor längre.

Det talas ofta om alla människors lika värde. Här avslöjar Weiderud att han inte alls tror på ideen. Det gör inte jag själv heller egentligen. Påstå att Anders Breivik eller Hitler är lika mycket värda som de människor som brutalt mördades i Orlando är ett hån mot de som mördades. Men jag tror på likhet inför lagen, normen, moralen, kulturen. Det är inte okej att hata HBTQ-personer. Oavsett om du är muslim eller inte. Ogilla, kritisera, absolut.

Man behöver inte gilla homosexuella, Pride eller personer som säter in rosa diskborstar i anus medans de nynnar på lettiska barnvisor. Men bara för att man ogillar, så betyder inte detta hat. Hat är när man gör som mördaren i Orlando, då hatar man ta mig fan på riktigt.

Betyder då detta att muslimer får kritisera eller till och med ogilla homosexuella. JA…

Men det betyder inte att de får behandla HBTQ-människor annorlunda eller sämre. Ingen ska enligt mig ska behandla homosexuella, transor, bi eller 2 meter långa uppfattade kinesiska katter annorlunda. De ska ses, bemötas och behandlas som människor. Om du är så barnslig så du tror att ogillande är samma sak som hat. Då borde du klaga hos dina föräldrar som helt enkelt misslyckats med att uppfostra dig. Det kan säkert vara genetiskt. Men gener finns ju inte påstår vissa. Så det lutar mot brist på rationella vuxna under din uppväxt.

Ustanleynder åren har många kristna och frikyrkliga uttryckt direkt homohat eller bara kritiska tankar om Pride. Då har drevet varit igång och politisk korrekta journalister och debattörer har fyllt sina sidor om hur hemska de kristna är. I deras värld är homohatet och rasismen inbyggd i kristendomen och alla kristna är kollektivt skyldiga.  Muslimer eller islamister kan å andra sidan aldrig knytas till ett kollektiv. När de korrekta är igång, då finns knappt muslimer.

Men det har många gånger handlat om kritik mot HBTQ-världen. Man har rätt att kritisera den. Det är inte någon form av fobi för att man uttrycker en kritiskt tanke mot HBTQ-världen. Kasta ner en homosexuell från ett tak eller avrätta homosexuella, det är inte kritik. Det är avgrundshat.

Men dreven har många gånger varit korrekta då en del unkna tankar kommit från en del kristna. Sånt här ska avslöjas, exponeras och föras fram. Men självklart måste detta gälla alla religioner och troende. Men för att en del unkna tankar avslöjats går det inte att dra slutsatsen och hävda att alla kristna är homohatare. Vilket våra kära PK-skribenter många gånger påstår genom sina generaliseringar.

Muslimer ska inte ha någon gräddfil eller leva i ett skuggsamhälle där de kan få bete sig som de vill. Det där med separata lagsystem och olika sätt att värdera människor på har tidigare provats i Sydafrika, Hitlertyskland, kommunistiska Sovjet, Palestina. Vi har facit i hand, vi vet vad som kommer att ske om vi börjar dela upp människor i grupper med olika rättigheter.

Om man säger att en muslim är mördare betyder det då att man menar att alla muslimer mördar?  Nej självklart inte. Det krävs en underutvecklad och oärlig hjärna för detta.  Betyder det att islam är ett problem? Ja, om mördaren, terroristen hänvisar till islamiska texter eller lag. Om man på fullaste allvar tror att man menar alla muslimer då en eller några muslimska terrorister begått ett dåd. Då måste man med tro alla bilar per automatik får punktering om din egna får det. Om du nu inte förstår resonemanget här. Fråga en vuxen. Helst inte de som uppfostrat dig. För de har ju uppenbarligen misslyckats.

På samma sätt bibeln eller gamla testamentet innehåller saker som kristna lutar sig mot, gäller samma sak muslimer och deras heliga texter eller ska vi göra skillnad?

Kristendomen har reformerats och har stöpts om flera gånger. Islam har inte reformerats på över 1400 år, inte heller traditionerna om Muhammed eller vad han sa. Islam är i ett stort behov av en reformation. Men detta är inte något som vi västerlänningar kan tvinga fram. Detta måste växa fram ur den muslimska världen. Själv stödjer jag alla de rörelser som vill föra in islam i 2000-talet. Det är allt från muslimska hårdrockare till homosexuella.

Det blir ju än mer intressant då samma människor brukar påstå att kristendomen och islam är samma sak. De tror på samma gud, de har samma budskap. Det borde ju isåfall innebär att man inte då heller kan kräva att kristna ska förväntas ha samma förståelse för HBTQ-frågor.  Inte kan det väl vara som så att en del människor hycklar här? 😉

Weideruds text är inget annat än en ren förminskning av muslimer. Weiderud verkar mena att muslimer är intellektuellt underlägsna oss andra och därför går det inte heller att kräva att de är som oss andra.

Muslimer duger tydligen bara till en sak. Att ha som valboskap och att de ska rösta på Socialdemokraterna. Jag har stött på såna här tankar tidigare. Då engelsmännen koloniserade vissa delar av Afrika hade man ungefär samma inställning till färgade.  Engelsmännen insåg att de inte kunde fostra den svarte mannen till en korrekt engelsman. Men färgade afrikaner kunde bli bra kristna. Under apartheid i Sydafrika dög de färgade till att utföra skitjobb.

Weiderud menar vidare att muslimers  verkar sakna rättigheter i Sverige. Vilket är rent humbug. Vilka rättigheter saknar muslimer i Sverige? Får de rösta, gå i skolan, arbeta, äga företag? Ja det får dom. Det finns INGA lagar i Sverige som ger muslimer mindre rättigheter än andra svenskar.  Det finns inga regler, lagar eller förordningar som hindrar muslimer från att bosätta sig, skaffa barn. Sluta gå på vänsterns trams om att muslimer saknar rättigheter. Muslimer har till och med fullständigt skygg genom religionsfriheten. De kan praktisera sin religion utan att oroa sig över att staten, polisen eller militären ska förfölja dom.

Den svenska toleransen har gått så långt att vi numera för att vara toleranta tillåter intolerans. Med ursäkter som att det är deras kultur, vi har inte rätt att moralisera eller döma efter vår kulturs värderingar. JO DET HAR VI. Vi befinner oss i Sverige. Här är det ”svenskt” som gäller. Gillar man inte läget är det bara att packa sig till närmaste dysfunktionella sandhög som styrs av skäggmongon. 

Sverige har kidnappats av förförisk och fördummande identitetspolitik. Varje grupp ska ha sina rättigheter och skyldigheter. Det går inte att bygga ett samhälle på att varje enskild uppfattad grupp ska få ha unika rättigheter och skyldigheter. Det spelar ingen roll om det handlar om valet av gud eller hur du har sex. Allt sånt här är på det privata planet och bekommer inte det öppna samhället.

Men ”svenskar” är ju en grupp menar ni kanske. Ja det är dom. Ja svenskar är en grupp människor som i hundratals år slitit och arbetat. Svenskar har författat lagar, skrivit överenskommelser. Skapat kultur och traditioner. Detta och mycket annat är vad som är svenskt. Dettas ska behållas. Om ni inte vill behålla detta. Så betyder det med att ni inte vill behålla andra människors kulturer. För det går inte att välja och vraka här.

Allt detta nonsens med att ge enskilda grupper rättigheter eller skyldigheter beroende på vilka de är eller hur de uppfattar sig kommer att slita sönder Sverige. Frågan är om de inte redan gjort det. I Sverige råder det mig veterligen demokrati, i Sverige applicerar vi den så kallade majoritetsprincipen. Det betyder inte att ge Miljöpartiet oproportionerligt  mycket makt i regeringen eller att ge muslimer separata system i Sverige.

Kan vi börja vara lite vuxna nu i detta jävla landet.

Jag har blivit avstängd från Facebook i 30 dagar. Knallkorkarna  påstår att jag sprider porr och har anmält att jag sprider naket innehåll på Facebook.  Nu känner vi till deras strategi och hur de går tillväga. Det är bara att anmäla alla du inte gillar på Facebook för naket innehåll. Facebook kollar nämligen inte upp om det stämmer utan stänger automatiskt av personen.

Tack Inte rasist men för detta trix. Nu blir det åka av 😉

http://www.svt.se/opinion/s-muslimer-kan-inte-forvantas-ha-samma-forstaelse-for-hbt-personer