sdwebbloggo620

Ibland så duger Yougov

Efter att Metro släppt sin opinionsundersökning kan man milt säga att nätet håller på att svämmas över av galenskap. Vänsterextremister, rasbiologer och LO-pampar har gjort expertuttalanden. Det mesta går att fnysa och bara skratta åt.

lovisaläger

 

Lovisa Sundman som tidigare arbetade för Researchgruppen. Som åsiktsregistrerade och kartlade människor som inte röstar vänster spårar ur totalt. Detta får man se som helt normalt i hennes fall.

På Twitter rasar man nu över Yougov som man menar inte har tillförlitligt material. Nu helt plötsligt har alla knallkorkar en del av hjärnan som kan skapa kritiska frågeställningar. Tänk om de alltid kunde tänka kritiskt.

Märkligt nog så har Yougov gått att använda tidigare. Allra helst då det gällt att försöka sänka SD eller lyfta fram FI.  Till och med självaste Gudrun Schyman hänvisar till Yougov. Då kan det inte på något sätt vara fel att använda sig av dem.

Vi upplever nu det sedvanliga hyckleriet från SD-hatarna. Det är underhållande men samtidigt skrämmande. För det går verkligen inte bra för vänstern i Sverige. Gör det bra för vänstern överhuvudtaget?

Vänstern håller på att tappa sin makt. Ingen blir längre rädd när de kastar rasistepitet. Trots hot och direkta konfrontationer så kliver fler och fler ur SD-garderoben.

Medierna och politikerna borde nu istället för att prata om skinnskallar och Hitlers 1930-tal ta på sig vuxenbyxorna och hantera SD. Men det blir svårt för dem. Eftersom de utmålat partiet som det ondaste av ondast.

Som jag förutsåg i ett tidigare inlägg så har man nu dammsugit internet efter företrädare som uttalat sig idiotiskt. Mitt svar på detta får väl bli det pksvar man har om muslimer. De är bara några få som gör såna här uttalanden. De har missuppfattat SDs princip-program. Jidderi Jadderi.sdpolitiker

 

Få nu inte för er att jag försvarar såna här uttalanden. Man ska inte skriva såna här saker. Det hör inte hemma i något parti. Jag är övertygad om att SD kommer att ta tag i detta.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21282218.ab

Det kommer att bli värre. Mycket värre. Det är bara att spänna fast sig. För vi vet att alla såna här sätt att smutsa SD på är totalt misslyckat. När ska medierna lära sig?