isbeach

De är bara några få

Gång på gång får vi höra från antirasister att de som slaktar minoriteter i Mellanöstern bara är några få. Skulle det göra saken mindre allvarligt?

IS, islamiska staten håller på med en systematisk slakt av minoriteter och man mördar tom muslimer. De som inte lever som Muhammed eller inte vill leva under sharia ska dö. Det finns ingen annan väg än Muhammeds väg enligt Islamiska staten. Mellanöstern håller på att tömmas på judar, kristna och andra minoriteter. Judendomen och kristendomens vagga är snart helt muslimskt.

Några få kan göra stor skada. När antirasister, muslimer och godhetsfanatiker applicerar detta argumentet. Avslöjar de sin brist på moral och etik.

Tyskarna och nazisterna var med bara några få. Är det ett giltigt argument? Anders Breivik var EN person, som orsakade stort lidande för många. Ska vi minimera hans gärningar genom att säga att han bara missuppfattat något? Vilket är det man ständigt gör när det kommer till islamisk extremism.

Islam ÄR problemet.

Ca 680 miljoner muslimer är radikala, så kallade islamister.

I Europa bor det kring 740 miljoner människor.

Den tyska krigsmaskinen när den var som störst sägs ha varit 20 miljoner man.

Sätt er nu ner och fundera ett tag.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3045711/Slaughter-beach-ISIS-behead-shoot-Ethiopian-Christians-sickening-new-propaganda-video.html

 

Share