forvirrad

Men prinsessan Victoria har sjal

Argumenten har varit många om varför slöjan ska accepteras. Ett av de dummaste jag hört, är att slöjan är en tygbit och därför inget hot. Låt oss då se vad man kan göra med tygbitar.

  • SS-uniformen var med bara några tygbitar.
  • Den lilla stjärnan som judar bar. Bara några tygbitar.
  • KKK-dräkten. Bara några tygbitar.
  • Nazistflaggan. Bara lite tyg.
  • ISIS-flaggan. Bara lite tyg.

Eftersom dessa saker görs av lite tyg, kan de med samma #pklogik inte heller vara något hot. Gå inte på antirasisternas relativisering. Då de monterar ner saker till ingenting. Eller då de ger sig in på sidospår. Har hört saker som att sjuksyrran förr i tiden hade minsann en hätta på huvudet.

Det stämmer, en söt liten hätta. Det går inte att jämföra med slöjan eftersom slöjan är ett religiöst påbud.  Det är inte den lilla hättan.

Men kvinnor förr hade en sjal.

Stämmer alldeles utmärkt. Men det var länge sedan kvinnor har en tygbit över huvudet för att minska mäns sexlust. Här spelade religion och moral in. Men! Vi pratar om förr i tiden. Varför skulle vi vilja ha tillbaka en tid när män ansågs ha fribiljett att kasta sig över hårfagra kvinnor som vägrade vara anständiga?  Förr bars den snarare för att skydda håret från smuts. Det fanns nämligen en tid då kvinnan arbetade ute i ladugården och inte hängde på Twitter och kastade ur sig feministiska eller genusteorier utan förankring i någon verklighet.  Numera har vi tid och råd att sköta vår hygien på ett helt annat sätt än då.

Men prinsessan Victoria har sjal.

Prinsessan bär ibland en högtidsdräkt, det stämmer. En högtidsdräkt bärs vid bröllop, begravningar och andra högtider som exempelvis Victoriadagen då drottningen och prinsessorna brukar bära högtidsdräkt. Mig veterligen har inte någon svensk eller religiös lag i modern tid tvingat en svensk kvinna att bära en speciell dräkt eller huvudbonad.

De enda som faktiskt enligt lag, grundlagen till och med, måste bekänna sig till en viss religion är medlemmarna i vårt kungahus. I successionsordningen från 1809 står att medlemmar av kungahuset måste tillhöra den ”rena evangeliska läran, sådan som den, uti den oförändrade Augsburgska bekännelsen, samt Uppsala mötes beslut av år 1593, antagen och förklarad är”. Annars är man ”från all successionsrätt utesluten”.

Nu antar jag att ”anti-rasisterna” inte ömmar särskilt för kronprinsessan Victoria som alltså inte har rätt att konvertera till islam om hon vill bli drottning över Sverige. Måhända retar det dem. Nu borde antirasisterna måna om vår Prinsessans rätt att slippa religion, patriarkalt förtryck med mera. Ni hör väl hur vänstern spikar skyltar för att rädda prinsessan.

Det är en märklig värld vi lever i. I går har det varit ett väldans rabalder kring slöjan. Jag la ut massa information, länkade till sajter om vad kvinnor själva säger som flytt slöjan och islam.

Antirasisterna avfärdar dessa kvinnor som lögnare, man menar att de överdriver och att slöjan är helt frivillig. Inom islam finns inget tvång. Det verkar mest som det är en slump att just muslimska kvinnor bara råkar ha slöja på sig, samtidigt! Jag menar att dessa män och kvinnor som sitter och försvarar slöjan är en skam för mänskligheten. De är lika onda som de människor som lät nazismen och kommunismen mörda miljoner. Märkligt nog var det få praktiserande muslimer som argumenterade för införandet av slöjor. Men de behöver inte, eftersom antirasisterna gör jobbet åt dem.

De hånar dessa kvinnor, de minimerar ner deras lidande. Att dessa människor ens har mage att påstå sig vara de goda får mig bara att vilja kräkas. De saknar helt moral och etik.

Just nu är jag urbota trött på naiva svenskar och antirasister. Återigen väljer Sverige den fega vägen. Vi smekte försiktigt nazisterna och kommunisternas ryggar.

Nu sker samma sak när det kommer till islamism. Ska det kräva miljoner nya offer innan Sverige vänder sin kappa och ännu en gång ska låtsas vara goda?

Ibland skäms man verkligen över att vara svensk!

My Stealthy Freedom